Historiamme

Ningbo WellDone Metal Mfg., Ltd on perustettu vuonna 2007 ja sijaitsee Ningbossa, joka on yksi Kiinan tärkeimmistä laitteistotukikohdista. Aloitimme liiketoiminnan mikrotehtaana, jossa oli 5 työntekijää ja vain muutama instrumenttisorvi, nyt meistä on kasvanut moderni kansainvälinen tehdas, joka omistaa kaksi valmistuspajaa ja jonka pinta-ala on yli 1200 neliömetriä.

Tehtaamme

Yrityksemme keskittyi aina kaikenlaisten räätälöityjen laitteistojen valmistukseen ja vientiin, mukaan lukien CNC-koneistetut osat, leimatut osat, meillä on monia nykyaikaisia ​​laitteita, mm. CNC-sorvi, leimauskone, jyrsinkone, hiomakone, sahauskone, automaattisorvi, kierretela jne. Samaan aikaan CNC-työstökeskus, kylmäpääkoneisto, kuumataontakone, hitsauskone, kiillotuskone, valukone, metallin ruiskutuskone , jne. ovat saatavilla kumppaniltamme, joten voimme vastata lähes kaikkiin laitteisto-alan tarpeisiisi.

Tuotesovellus

Tuotteitamme käytetään pääasiassa:

â» rakennusteollisuus

â» kemianteollisuus

â» kuljetusjärjestelmä

â» keittiökone

â» teollinen kiinnike

â» päivittäisessä käytössä oleva kiinnitin

Tuotantomarkkinat

Aina ylivoimaisen laadun ansiosta meistä on tullut asiakkaidemme ensimmäinen valinta. Nyt olemme luoneet läheisen ja pitkän liikekumppanisuhteen asiakkaiden kanssa yli 20 maasta.

Welldone Metal Mfg. noudattaa johtamissuositusta "laatu on elämää, teknologia on johtava voima, asiakkaan tyytyväisyys on tavoitteemme" koko ajan, toivotamme asiakkaat kaikkialta maailmasta lämpimästi tervetulleiksi tiedustelemaan meille ja rakentaa kanssamme "win-win" liikesuhde.