Historiamme

Ningbo WellDone Metal Mfg., Ltd on perustettu vuonna 2007 ja sijaitsee Ningbossa, joka on yksi Kiinan tärkeimmistä laitteistotukikohdista. Aloitimme liiketoiminnan mikrotehtaana, jossa oli 5 työntekijää ja vain muutama instrumentti sorvi, nyt olemme kasvaneet nykyaikaiseksi kansainväliseksi tehtaaksi, joka omistaa kaksi valmistuspajaa ja kattaa yli 1200 neliömetrin alueen.

Meidän tehdas

Yrityksemme keskittyi aina kaikenlaisten mukautettujen laitteiden valmistukseen ja vientiin, mukaan lukien CNC -koneistetut osat, leimatut osat, meillä on monia nykyaikaisia ​​laitteita, esim. CNC -sorvi, leimauskone, jyrsinkone, hiomakone, sahauskone, automaattinen sorvi, langanrulla jne. jne. ovat saatavilla kumppaniltamme, joten voimme vastata lähes kaikkiin laitteistoalan tarpeisiisi.

Tuotesovellus

Tuotteitamme käytetään pääasiassa:

- rakennusteollisuus

â € »kemianteollisuus

- kuljetusjärjestelmä

â € »keittiökone

- teollinen kiinnike

â € »päivittäin käytettävä kiinnike

Tuotantomarkkinat

Aina erinomaisen laadun ansiosta meistä on tullut asiakkaidemme ensimmäinen valinta. Nyt olemme luoneet läheisen ja pitkän liikekumppanisuhteen asiakkaiden kanssa yli 20 maasta.

Welldone Metal Mfg. Pitää kiinni hallinto -ohjeista "laatu on elämä, tekniikka on johtava voima, asiakkaan tyytyväisyys on tavoitteemme" koko ajan, toivotamme lämpimästi tervetulleiksi asiakkaat ympäri maailmaa kyselemään meille ja rakentaa "win-win" -suhde kanssamme.