Kuinka käyttää cnc -poraus- ja kierteityskeskusta kohtuullisesti?

- 2021-05-19-

Kun käytetään CNC -poraus- ja kierteityskeskusta, pieni osa asiakkaista uskoo virheellisesti, että poraus- ja kierteityskeskus voi tehdä erilaisia ​​perinteisiä käsittelyjä. Jos sitä käytetään väärin, se vahingoittaa laitteistoa enemmän. Esittelen sen lyhyesti tänään. Kuinka käyttää asiaan liittyviä asioita järkevästi!


Haluan puhua CNC -poraus- ja kierteityskeskusten käsittelyalueesta. Nopeilla poraus- ja napautuskeskuksilla on erittäin tärkeä asema pienten teräs-, alumiini-, kupari-, akryyli- ja muiden erien, kuten matkapuhelinten kuorien ja mekaanisten osien, erityisesti matkapuhelimien, käsittelyssä. Osien käsittely. Useimmat asiakkaat valitsevat nopeita poraus- ja kierteityskeskuksia, koska ne voivat parantaa merkittävästi osien prosessointitehokkuutta ja täyttävät tarkkuus- ja sileysvaatimukset, kuten nopean jyrsinnän, porauksen ja kierteityksen. Karan lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota karan vääntömomenttiin. Väärä sovellus vaikuttaa suoraan koneen käyttöikään. Esimerkiksi pienen vääntömomentin kara tulisi sovittaa halkaisijaltaan pienemmällä työkalulla. Jos koneistuksessa käytetään halkaisijaltaan suurta työkalua, se vahingoittaa karaa suuresti. . Esimerkiksi CNC -poraus- ja kierteityskeskuksen karan teho on alle 7,5 kW, ja on yleensä suositeltavaa sovittaa työkalu halkaisijaltaan 16 mm tai vähemmän.


Yllä oleva on yksinkertainen analyysi CNC -poraus- ja kierteityskeskuksen käytöstä, vastaavan materiaalin käsittelystä, karan vääntömomentin huomioimisesta ja sopivan työkalun valitsemisesta.